Servicii personalizate

 • Web design
  web design, Prezentare firma, Galerie foto, Magazin online, Servicii online

  - Prezentare firma
  - Galerie foto
  - Magazin online
  - Servicii online

  Design site-uri web personalizate pentru fiecare client.

  Web design

  Avand o experienta indelungata in domeniul designului web aveti asigurata garantia calitatii pentru serviciile de dezvoltare site-uri web pentru afacerea dumneavoatstra.

  In functie de nevoile si solicitarile dumneavoastra, va putem construi atat site-uri simple de prezentare cat si magazine virtuale din cele mai complexe, bazate pe scripturi consacrate sau construite de la zero.

  Codurile sursa ale paginilor web le scriem in HTML5, AJAX sau PHP pentru a asigura o functionare optima pe toate browserele moderne. De asemenea se asigura si optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare (SEO).

  Pentru o oferta personalizata privind serviciile noastre de web design, ne puteti contacta aici. Va rugam sa dati cat mai multe detalii referitoare la functionalitatea site-ului, design, eventuale linkuri catre alte site-uri pe care le considerati etalon. Dupa analizarea solicitarii dumneavoastra, veti fi contactat de unul din angajatii nostri pentru a va oferi oferta de pret.

 • Dezvoltare software
  Dezvoltare software, Baze de date, Soft monitorizare, Soft gestiune, Tool de raportare

  - Baze de date
  - Soft monitorizare
  - Soft gestiune
  - Tool de raportare

  Aplicatiile sunt dezvoltate in functie de cerintele fiecarui client.

  Dezvoltare software

  Pentru ca o afacere sa fie cat mai profitabila este nevoie de o gestionare cat mai eficienta a resurselor disponibile iar pentru aceasta, aplicatiile de tip office nu sunt intotdeauna cele mai eficiente.

  Pentru a rezolva aceasta problema, echipa TedallCorp va sta la dispozitie, pentru a construi de la zero un software dedicat afacerii dumneavoastra, simplu si eficient.

  Folosind aplicatiile dezvoltate de noi, veti spori productivitatea angajatilor, veti eficientiza alocarea resurselor, veti putea monitoriza starea de functionare a echipamentelor si veti avea la dispozitie tool-uri de raportare eficiente.

  Pentru o oferta personalizata privind serviciile noastre de dezvoltare software, ne puteti contacta aici. Va rugam sa dati cat mai multe detalii referitoare la functionalitatea aplicatiilor dorite, flux tehnologic, specificatii tehnice ale echipamentelor utilizate. Dupa analizarea solicitarii dumneavoastra, veti fi contactat de unul din angajatii nostri pentru a va oferi oferta de pret.

 • Servicii hosting
  Servicii hosting, Web hosting, File sharing, Data server, Mail server

  - Web hosting
  - File sharing
  - Data server
  - Mail server

  Servicii de hosting dedicat site-urilor sau aplicatiilor online

  Servicii hosting
  Tedall Basic Tedall Classic Tedall Corporate
  Stocare 50 GB 100 GB 150 GB
  MySQL 1 DB 2 DB 3 DB
  PostgreSQL - - 1 DB
  Email 3 adrese 5 adrese 10 adrese

  Tedall Basic VPS Tedall Corporate VPS Dedicated server
  Stocare 80 GB 120 GB 250 GB
  RAM 2 GB 4 GB 8 GB
  Sistem Operare CentOS 6 CentOS 6 CentOS 6
  Adresa IP IP partajat IP partajat IP dedicat

  Pentru o oferta personalizata privind serviciile noastre de hosting web, ne puteti contacta aici. Va rugam sa dati cat mai multe detalii referitoare la functionalitatea site-ului si a bazelor de date. Dupa analizarea solicitarii dumneavoastra, veti fi contactat de unul din angajatii nostri pentru a va oferi oferta de pret.

 • Proiectare retele
  Proiectare retele, Retea LAN, Retea wireless, Retea VPN, Echipamente retea

  - Retea LAN
  - Retea wireless
  - Retea VPN
  - Echipamente

  Proiectare si configurare retele de date, echipamente de retea profesionale

  Proiectare retele de date

  Desi, aparent, a construi o retea de calculatoare este o treaba simpla, atunci cat vorbim de reteaua de calculatoare a unei societati problema se complica.

  Trebuie avute in vedere cateva aspecte esentiale precum: distanta intre terminale si gateway, necesarul de adrese IP si eventuale subretele, puterea de procesare a routerelor etc.

  TedallCorp va ofera echipamente de retea profesionale, dimensionate corespunzator atat pentru nevoile actuale dar oferind totodata si scalabilitatea necesara pentru a dezvolta reteaua o data cu cresterea numarului de echipamente interconectate.

  Pentru a beneficia de serviciile noastre de proiectare si configurare retele, ne puteti contacta aici. Va rugam sa dati cat mai multe detalii referitoare la numarul de echipamente existente precum si distantele aproximative dintre acestea. Dupa analizarea solicitarii dumneavoastra, veti fi contactat de unul din angajatii nostri pentru a va oferi oferta de pret.

 • Configurare servere
  Configurare server, Linux, Data server, VOIP Gateway, Supraveghere video

  - Tehnologie Linux
  - Data server
  - VOIP Gateway
  - Supraveghere video

  Servere fiabile si puternice pentru accesul online la date

  Configurare servere

  Serverul de date al unei companii reprezinta nucleul intregii retele de date. Fie ca vorbim de servere de email, servere web, servere de stocare de fisiere, servere de supraveghere video sau centrale telefonice IP, functionarea acestora este vitala pentru companie.

  Bazate pe platforme hardware Intel Xeon sau AMD Opteron si sisteme de operare Linux, serverele oferite de TedallCorp pot fi configurate pentru web/email hosting, file sharing, servere de supraveghere video cu detectie la miscare sau centrale telefonice bazate pe protocol SIP.

  De asemenea, toate serverele construite si configurate de noi beneficiaza de aplicatii web destinate monitorizarii si controlului acestora.

  Pentru o oferta personalizata privind serviciile noastre de proiectare si configurare servere, ne puteti contacta aici. Va rugam sa dati cat mai multe detalii referitoare la destinatia serverului, numarul de clienti care il vor utiliza precum si eventuale date despre echipamentele hardware care se vor conecta la acesta. Dupa analizarea solicitarii dumneavoastra, veti fi contactat de unul din angajatii nostri pentru a va oferi oferta de pret.

 • Securitate IT
  Securitate IT, Audit ISO 27001, Devirusare, Recuperare date, Teste securitate

  - Audit ISO 27001
  - Devirusari
  - Recuperare date
  - Teste securitate

  Securitatea datelor dumneavoastra trebuie sa fie o prioritate

  Securitate IT

  Protectia datelor confidentiale este importanta atat din punct de vedere legal cat si din punct de vedere al afacerii deoarece un simplu virus informatic poate distruge date importante pentru companie. Mergand mai departe, o scurgere de informatii poate aduce compania pana in pragul falimentului.

  Pentru a evita aceste probleme sau macar mentru a diminua impactul negativ, TedallCorp ofera servicii de devirusare si recuperare de date.

  De asemenea, pentru a spori increderea clientilor dumneavoastra, oferim si servicii de audit intern in vederea depistarii si acoperirii eventualelor brese de securitate informationala conform ISO 27001.

  Pentru o oferta personalizata privind serviciile noastre de securitate IT, ne puteti contacta aici. Va rugam sa dati cat mai multe detalii referitoare la problemele de securitate avute. Dupa analizarea solicitarii dumneavoastra, veti fi contactat de unul din angajatii nostri pentru a va oferi oferta de pret.